Ladataan sivua

Terveysturvallisuus tanssitunneilla syyskuussa 2021

Tästä löydät päivitetyt ohjeet miten toimia tanssituntien yhteydessä terveysturvallisuus huomioiden:

Ennen tanssituntia:
-Tanssitunneille tullaan aina täysin terveenä.
-Omia poissaoloja voi korvata vastaavilla tanssitunneilla lukujärjestyksen mukaisesti. Ilmoita korvaavasta tanssitunnista Dancepakin kautta. Näin tieto tanssitunnille osallistumisesta saavuttaa myös kyseinen tunnin opettajan.
-Suosittelemme vahvasti, että yli 12- vuotiaat käyttävät kasvomaskeja Loisteen yleisissä tiloissa (aula, käytävä ja pukuhuoneet).
-Vanhemmat/huoltajat voivat saattaa pienemmät tanssijat tanssitunnille mikäli käytävillä ja pukuhuoneissa on tilaa. Toivomme edelleen, että tanssitunneille saavutaan hyvissä ajoin (5-10min ennen tunnin alkua). Näin tanssijat ovat valmiina salin oven edessä tunnin alkaessa.
-Mikäli kenkähyllyjen kohdalla ja aulassa on ahdasta/ruuhkaa, odotathan hetken lasioven ulkopuolella. Kyseistä tilaa (pitkä käytävä ennen Loisteen lasiovea) voi myös käyttää ulkovaatteiden riisumiseen ja käytävän wc-tiloja käsienpesuun.
-Käsien huolellinen saippuapesu ennen tanssisaliin saapumista.

Tanssituntien aikana:
-Tanssitaan vain terveenä. Pienistäkin oireista tanssitunnin aikana voi kertoa kyseisen tunnin opettajalle.
-Tämän hetken kasvomaskisuositus Espoossa (leviämisvaiheessa) koskee harrastustoiminnan yleisiä tiloja. Suosituksen mukaan kasvomaskia EI tarvitse käyttää urheilusuorituksen aikana. Lisätietoa löydät Espoon kaupungin nettisivuilta.
Yli 12- vuotiaat voivat siis ottaa kasvomaskit pois tanssitunnin ajaksi.
-Tanssitunnit on suunniteltu niin, että jokainen pystyy halutessaan säilyttämään turvavälit ja väljyyden tanssitunnin aikana.
-Suosittelemme edelleen, että Loisteen aula -ja käytävätilat jätetään tanssijoiden käyttöön.

Tanssitunnin jälkeen:
-Käsien huolellinen saippuapesu heti tanssitunnin päätyttyä.
-Poistutaan Loisteelta väljyys käytävillä huomioiden. Odota hetki omaa vuoroa mikäli käytävällä on ruuhkaa.