Ladataan sivua

Tanssipiste Loiste odottaa Etelä-Suomen AVI:n päätöksiä

Tanssipiste Loisteelta hei ja aurinkoista viikon alkua kaikille!

Me kaikki täällä Loisteella sekä varmasti siellä tanssijoiden kotona seuraamme tämän hetkisiä rajoituksia sekä hallituksen ja AVI:n tulevia päätöksiä koskien tanssin harrastamista.
Tällä hetkellä voimassa on Etelä-Suomen AVI:n asettama aikuisten sisäliikunnan sulkutila. Tämä jatkuu 24.1. asti ja näin ollen aikuisten tanssitunnit pääsevät starttaamaan Loisteella vasta 24.1. alkaen.
Hallitus on viime perjantaina antanut AVI:lle suosituksen jatkaa tätä tammikuun loppuun saakka, laajentaen päätöksen koskemaan myös nuoria ja lapsia. AVI tekee tästä päätöksen tämän viikon loppuun mennessä.

Valitettavasti me täällä Loisteella emme voi tehdä päätöksiä kauden käynnistymisestä ennen tämän päätöksen julkaisua.
Tiedotamme Loisteen toimista heti, kun Etelä-Suomen AVI julkaisee uusimmat päätökset rajoituksista.
Mikäli AVI päättää hallituksen suositusten mukaisesti, Loisteen kausi alkaa vasta helmikuun alussa, venyen tanssikauden lopusta.
Kevätkausi alkuperäisen suunnitelman mukaisesti: 17.1.-22.5.2022.
Kevätkausi, mikäli joudumme siirtämään tanssituntien aloitusta rajoitusten vuoksi: 1.2.-6.6.2022.
Tanssikauden mahdollisella siirtämisellä vältämme etäopetuksen.

Toivotaan, että tulevat rajoitukset eivät koskisi lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja voisimme aloittaa tanssitunnit terveysturvallisuutta vieläkin enemmän tehostaen ja turvavälit huomioiden.
Maltetaan vielä hetki odottaa viranomaisten päätöksiä ja palataan asiaan mahdollisimman pian. Tsemppiä kaikille tämän kaiken keskellä ja pysytään terveinä! ❤️

Terkuin,
Pamina, Jenna ja Loisteen tanssiopet