Ladataan sivua

18.12. näytösliput nyt myynnissä!

Lippuja myydään lippuagentti.fi kautta.

https://www.lippuagentti.fi/event/view?id=4372

Tarkistathan oman tanssijan näytöksen ajankohtaisista "näytösryhmäjaoista".

Muuta tietoa lippujen oston yhteyteen:

Jokaisella omalla paikalla istuvalla katsojalla tulee olla oma lippu. Sylilapset (alle 2v) eivät tarvitse lippua.

Itse näytöksessä esiintyvä tanssija ei tarvitse lippua. Tanssijat ovat kulisseissa omien ryhmiensä ja tutun open kanssa koko näytöksen ajan.


Tervetuloa seuraamaan Loisteen näytöstä 2 vuoden tauon jälkeen!


HUOM! Tilannepäivitys:

4.12. eteenpäin Uudellamaalla on yleisötilaisuuksissa 20 henkilömäärä rajoitukset. Vaihtoehto rajoitukselle on koronapassi katsomoon tulevalle yleisölle. Sellosali ottaa koronapassin käyttöön ja ne tarkastetaan ulko-ovella. Tarkemmat ohjeet päivitämme tähän infoon kun saamme tarkennuksen Sellosalin henkilökunnalta.

Ohjeet näytösten lipunmyyntiin tartuntautitilanne huomioiden:
-Ostamalla lipun hyväksyt tartuntatautien aiheuttamien rajoitusten tuomat muutokset näytöksiin liittyen. Mikäli tapahtumiin asetetaan henkilömäärärajoituksia viranomaisten toimesta, Sellosali joutuu ottamaan koronapassien tarkistuksen käyttöön. Näin katsomoon pääsee vain koronapassia näyttämällä katsomon ovihenkilökunnalle.

-Jos koronapassia ei ole tai näytökset joudutaan kokonaisuudessaan peruuttamaan force majeure -tilanteessa, lippujen takaisinmaksu hoidetaan lippuagentin kautta. Näin jokaisesta lipusta jää 2e käsittelymaksu lippuagentille.