Ladataan sivua

Opettajat

Meidän opettajat!

Pamina Spångberg

Osakas

Jenna Eloranta

Osakas

Elisa Alikoski

Olen Elkku ja olen harrastanut tanssia pienestä asti. Taustaa minulta löytyy baletista, kilpavoimistelusta ja lopuksi päälajikseni valikoitui showtanssi. Tunneillani pidän huolen siitä, että jokainen otetaan huomioon ja pääsee loistamaan tanssin avulla!✨

Noora Pohjanen

Nooran tunneilla tehdään kovaa töitä unohtamatta tanssin riemua. Tärkeintä on uskaltaa heittäytyä, uskoa omaan itseensä ja tekemiseensä. Opettajana Noora pyrkii luomaan positiivisella ja kannustavalla hengellä hyvän ilmapiirin tunneilleen jossa jokainen uskaltaa rikkoa omia rajojaan ja pääsee ylittämään itsensä.

Minna Tamminen

Minna on iloinen ja reipas Tanssipiste Loisteen oma kasvatti. Minnan tunneilla kaikilla on kivaa ja tanssin ilo tarttuu varmasti. Tervetuloa Minnan tunneille tanssimaan ja loistamaan!

Linnea Ruuskanen

Moi! Nimeni on Linnea. Olen harrastanut tanssia aivan lapsesta asti. Päälajikseni valikoitui lopulta baletti ja sen oheen myöhemmin jazz-tanssi. On upeaa, että saan jakaa oppejani tanssijoille ja ohessa itsekin tanssia. Minun tunneillani on tärkeintä, että on halukas kehittymään ja yrittää aina parhaansa!✨

Noora Kilponen

Olen kiinnostunut tanssissa improvisaation ja luovuuden kehittämisestä sekä vahvasta tekniikasta ja fyysisyydestä. Treenaaminen tunneillani on päämäärätietoista ja korostaa tanssin monipuolisuutta. Haluan että tunneilla opitaan ajattelemaan, löytämään mahdollisuuksia sekä huomioimaan itsen lisäksi myös muut.

Cia Kuula

Moikka! Olen Cia. Heti opittuani kävelemään rakastuin tanssiin ja tanssisalista tuli toinen kotini. Elämäni koostui suurimmaksi osaksi tanssitreeneistä ja mestaruuskisoista. Minulta luonnistuu laji kuin laji, mutta päälajini ovat show, lyyrinen ja moderni tanssi. Minulle tärkeää tunneillani on positiivinen ilmapiiri ja tanssin ilon välittyminen.✨

Amanda Mäkelä

Opintoni ja tutkintoni suoritin kolmesta lajista; jazztanssista, baletista ja nykytanssista. Baletin opetukseni pohjautuu venäläiseen Vaganovan oppimäärään, metodiikkaan ja sen eri tasoihin. Painotan opetuksessani anatomiaa, linjausta, tekniikkaa sekä ilmaisua ja musikaalisuutta.

Eve Lemmelä

Olen Eve ja olen tanssinut jo pienestä pitäen. Päälajeina minulla on ollut baletti ja show-tanssi, joihin tanssityylini perustuu. Rakastan tanssimista, varsinkin improvisaatioharjoituksia, joita tykkään harjoittaa myös omilla tunneillani. Opettajana haluan jakaa tanssin iloa ja hyvää fiilistä!

Sandra Mäkelä

Olen Sandra ja olen tanssinut koko elämäni. Tanssin perustan sain klassisesta baletista, sivulajina nykytanssi. Olen tanssinut jo pitkään Tanssipiste Loisteen edustusryhmässä päälajina showtanssi. Tanssi on yhä rakas harrastukseni ja nyt saan jatkaa sitä opettajan roolissa.

Miira Vehviläinen

Kilpatanssia maajoukkueessa, showtanssin-koulutusohjelmat sekä keikkailu ja taustatanssiminen – näitä kaikkia minun tanssin tieni on pitänyt sisällään. Nyt, kun saan jakaa oppejani muille, minussa korostuu eniten luovuus ja musikaalisuus. Suurin intohimoni on koreografiointi, jota teen aina musiikin pohjalta.