Ladataan sivua

Tanssisynttärit ja yksityistilaisuudet

Tanssisynttärit ja yksityistilaisuudet

Tanssipiste Loisteen tiloissa voit järjestää juuri sinun lapsellesi sopivat syntymäpäiväjuhlat.
Syntymäpäiväjuhlia pystyy järjestämään Loisteen tiloissa aina lauantaisin klo 15-18. Tillinmäen uusissa tiloissa on käytettävissä 3 peilisalia äänentoistoineen sekä tehostevaloineen. Kaikista saleista löytyy erilaisia tunnelmavaloja spottivaloista discovaloihin.Tanssisalien lisäksi vuokraajalla on käytettävissä pukuhuonetilat sekä aulatila keittiöineen. Ruokailua varten tiloista löytyy aulatilan suuri pöytä sekä sohvaryhmä. Juhlijoiden maksimimäärää ei ole määritelty. Varausaika on 3h, josta ensimmäinen 30min on tarkoitettu juhlien valmistelulle ja viimeinen 30min siivoukselle.
 
Juhlat pystyy toteuttamaan kolmella eri tavalla:
1. Voitte varata Loisteelta tilan lisäksi tanssiohjauksen sekä synttäriemännän. Tanssiohjaus on tavallinen show- tanssitunti jossa on otettu huomioon synttärisankarin toiveet sekä musiikin suhteen, että tanssin osalta. Tanssiohjauksen kesto on 45min. Synttäriemäntä auttaa juhlien valmisteluissa, vieraiden vastaanotossa, tarjoilussa, lasten viihdyttämisessä, järjestää mahdollista pientä ohjelmaa etukäteen esitettyjen toiveiden mukaan sekä hoitaa loppusiivouksen.
   2. Voitte varata tilan lisäksi pelkän tanssiohjauksen ilman synttäriemäntää. Tällöin ohjauksen jälkeen Loisteelta ei ole henkilökuntaa paikalla vaan juhlien järjestäjät huolehtivat tilasta ja loppusiivouksesta.
3. Voitte vuokrata meidän kauttamme vain tilan, ja järjestää Teille sopivat juhlat / tilaisuuden synttäriaikoina, tai tiedustella muuta aikaa.
 
Mikäli olette kiinnostuneita tilan vuokraamisesta sekä pelkästä synttäriemännästä olkaa yhteydessä toimistomme sähköpostiin toimisto@tanssipisteloiste.fi.
Järjestämme mielellämme myös teeman mukaisia syntymäpäiväjuhlia. Tällöin sekä tanssiohjaus että synttäriemännän ohjelmat ovat teeman mukaiset. Mikäli mielessänne on jokin teema, ole meihin rohkeasti yhteydessä!
 
Tarjoiluja Loisteen kautta ei pysty tilaamaan eli ne on hoidettava itse astioineen. Myös juhlatilan koristeet on tuotava itse.   


Hinnasto

-Tanssisynttärit: 160€/3h, sisältää 45min tanssinohjaus
  - Tanssisynttärit: 210€/3h, sisältää 45min tanssinohjaus, sekä synttäriemännän
- Pelkkä tilavuokra: 115€/3h + ovenavausmaksu 15€
 
Aikataulu: Teille tullaan avaamaan tilojen ovet ja pääsette valmistelemaan juhlia 30min ennen kuin vieraat saapuvat. Vieraiden saavuttua alkaa ohjattu ohjelma, mikäli olette sen tilanneet. Tämän jälkeen aulatilassa tarjoilut odottavat ja juhlijat pääsevät nauttimaan herkuista. Tarjoiluiden jälkeen on leikkien, lahjojen avaamisen ja mahdollisen synttäriemännän ohjelman aika. Juhlien päätyttyä teillä on 30min aikaa loppusiivoukseen (ohjeet loppusiivoukseen löytyy aulatilan siivoushuoneen seinältä). Mikäli olette valinneet synttäriemännän ei teidän tarvitse jäädä siivoamaan.
 
Yksityistilaisuuksien järjestäminen Loisteen tiloissa on myös mahdollista. Tilat voi vuokrata arkisin päiväsaikaan sekä viikonloppuisin oman toimintamme ulkopuolella. Esim. perhepäivähoito- ja päiväkotiryhmät, koululaisryhmät, tanssijat, liikunnanohjaajat, personal trainerit yms.
 
Tilojamme voi vuokrata myös perhejuhlille, aikuisille esimerkiksi merkkipäivinä, polttareina, virikepäivinä työ- tai ystäväporukalle sekä yksityistunti tarkoitukseen. Tällöin on mahdollista varata tilat ilman ohjausta tai ohjauksella.
Lisäkysymyksiin ja varauksiin vastataan Loisteen toimistolta sähköpostitse toimisto@tanssipisteloiste.fi. Laita rohkeasti viestiä, Loisteen uudet ja upeat tilat taipuvat moneen juhlaan ja tilaisuuteen :)