Ladataan sivua

Yleiset säännöt ja tuntikäytänteet

Yhteydenpito

Yhteydenotot ensisijaisesti henkilökohtaisen Dancepakin kautta.
Opettajiin voitte olla yhteydessä omaa ryhmää ja tanssituntia koskevissa yksityiskohtaisissa asioissa Dancepakin kautta.

Yhteydenotot luetaan ja niihin vastataan toimiston aukioloaikoina. Suoraan opettajille lähetettyihin viesteihin vastataan vähintään kerran viikossa, kiireellisissä asioissa ota yhteys toimistoon tai tuntien yhteyksissä suoraan opettajille.

Näytöksiä koskevista pukuasioista ja tarkemmista aikatauluasioista Loiste tiedottaa jokaisen henkilökohtaisen Dancepakin kautta.

Huom. otathan itse yhteyttä toimistoon, mikäli olet jäänyt ilman näytösinfoa (esim. väärät sähköpostiosoitteet, myöhäiset ilmoittautumiset, vaihtuneet sähköpostiosoitteet, kadonneet viestit yms.)


Ilmoittautuminen

Tunneille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake nettisivuillamme. Ilmoittautuminen tapahtuu molemmille syyskaudelle ja kevätkaudelle. Mikäli tanssiharrastuksen haluaa lopettaa vuodenvaihteessa, tulee ilmoittautuminen perua 1.12. mennessä. Tämän jälkeen tulleita perumisia ei huomioida ja kevätkauden laskut lähetetään Dancepakin puolella. Ryhmää voi vaihtaa kauden vaihtumisen yhteydessä. Otathan tällöin yhteyttä Dancepakin kautta.

Olettehan huolellisia täyttäessänne ilmoittautumislomaketta! Ilmoittautumisen jälkeen huoltaja saa sähköpostiinsa linkin, jota kautta pääsee luomaan omat tunnukset Dancepakkiin, jossa pystyy seuraamaan Tanssipiste Loisteen sisäisiä asioita; tiedotusta, olla yhteydessä toimistoon ja opettajiin sekä ilmoittaa poissaolosta ja seurata tanssikoulun viikkokalenteria. Lisäksi Dancepakista löytyy Loiste Shop, josta voi tilata Loisteen varusteita.
Maksut tulevat laskuna jokaisen omaan henkilökohtaiseen Dancepakkiin, ilman laskutuslisää. Lasku on mahdollista saada 1-3 erässä ja tällöin tulee olla yhteydessä toimistoon Dancepakin kautta. Mikäli lasku halutaan maksaa useammassa kuin yhdessä erässä lisätään ensimmäiseen erään toimistokulu 5€. Useampaa tanssijaa ilmoittaessa, tulee täyttää uusi ilmoittautumislomake, jokaista tanssijaa kohden. Mikäli huoltajan tiedot ovat ilmoittautuessa samat, tulevat kaikki ilmoittautumiset saman Dancepakin alle.

Tanssioppilaan huoltajan tulee itse pitää huoli, että omat yhteystiedot ovat ajan tasalla ja tiedotus kulkee kodin ja tanssikoulun välillä. Mikäli Dancepakissa on ongelmia, olethan yhteydessä toimistoon, toimisto@tanssipisteloiste.fi.

Kesken kauden mukaan ilmoittautuneiden tulee ottaa yhteys toimistoon, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu syyskaudella viikon 38 tai kevätkaudella hiihtoloman (viikko 8) jälkeen, muutoin ilmoittautuminen tehdään normaalisti ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuessa kevätkaudella hiihtoloman jälkeen ja syyskaudella ensimmäisen kuukauden jälkeen, syyskuun puolessa välisssä, kausimaksuista vähennetään -10%. Kausimaksut laskutetaan kokonaisina vielä ennen viikkoja 8 & 38. Tällöin menetetyt tanssitunnit korvata muilla vastaavilla tunneilla kauden aikana.
Mikäli olet kiinnostunut ilmoittautumaan uutena oppilaana ESI-ryhmään, otathan yhteyttä toimisto@tanssipisteloiste.fi tai Dancepakin kautta.


Ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautuminen tunneille on sitova, mutta mikäli tanssioppilas ei kahden ensimmäisen viikon jälkeen haluakaan jatkaa tunneilla käymistä, ilmoittautuminen voidaan perua kirjallisesti sähköpostitse toimisto@tanssipisteloiste.fi. Tällöin kausimaksusta palautetaan jäljellä olevien tanssituntien osuus.  

Mikäli tanssiharrastuksen haluaa lopettaa vuodenvaihteessa, tulee ilmoittautuminen perua 1.12. mennessä. Tämän jälkeen tulleita perumisia ei huomioida ja kevätkauden laskut lähetetään Dancepakin puolella. Ryhmää voi vaihtaa kauden vaihtumisen yhteydessä. Otathan tällöin yhteyttä Dancepakin kautta.


Tutustuminen tunneille

Harrastetunneille (kaikki muut tunnit paitsi EDU) voi tulla tutustumaan yhdeksi kerraksi veloituksetta, mutta vain mikäli tunnilla on tilaa. Tiedustelut tutustumismahdollisuudesta sähköpostitse toimisto@tanssipisteloiste.fi. EDU -ryhmiin haku kesken kauden tapahtuu näytetunnin kautta. Tästä lisätietoa toimisto@tanssipisteloiste.fi.


Tyytyväisyystakuu

Tyytyväisyystakuuaika pätee ensimmäiset kaksi viikkoa kauden aloituksesta. Tällöin ilmoittautuminen on mahdollista perua ja palautamme jäljellä olevien tanssituntien osuudet kausimaksusta. HUOM! Syyskaudelle ilmoittautuneiden tulee peruuttaa harrastuksen jatkuminen kevätkaudelle 1.12. mennessä, mikäli ei halua jatkaa tunneilla. Muutoin ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle.


Poissaolot ja korvauskäytäntö

Tanssioppilaiden omia poissaoloja kuten matkoja ja sairastumisia ym. emme valitettavasti korvaa. Mikäli kuitenkin oppilaalla on lääkärintodistus sairaudesta, voi hän korvata menettämänsä tunnit kauden aikana vastaavalla tunnilla lukujärjestyksestämme. Harrasteryhmäläisten ei tarvitse erikseen ilmoittaa poissaoloistaan, mutta tiedossa olevat poissaolot kuten matkat ym. on hyvien tapojen mukaista ilmoittaa omalle opettajalle suullisesti tanssitunnin yhteydessä tai viestillä oman Dancepakin kautta.

Kaikki poissaolot ovat harmillisia, mutta erityisesti näytöksiä edeltävät 4 viikkoa ovat erityisen tärkeitä olla läsnä tunnilla koko muuta ryhmää ajatellen sekä kunnioittaen esiintymistä edeltävää valtavaa urakkaa. Näin itse esiintyminen olisi mahdollisimman miellyttävä kokemus kaikille osapuolille.  


Tanssitunnin peruuntuminen

Opettajan estyessä opetuksesta esim. sairaudesta tai koulutuksesta johtuen tunnille järjestetään sijainen. Huomaattehan, että sijaisopettajaa saattaa olla haastavaa järjestää lyhyellä varoitusajalla äkillisissä sairastapauksissa. Näissä äärimmäisissä tapauksissa tunti saatetaan perua, jolloin Tanssipiste Loiste järjestää erillisen korvaavan tunnin tai korvausjärjestelyn kuluvan kauden aikana. Mikäli tanssitunti joudutaan perumaan, tiedotetaan siitä jokaisen omaan Dancepakkiin.


Vastuu, löytötavarat ja tunneille saapumisajat

Tanssioppilaat ovat opettajien vastuulla vai tanssitunnin ajan. Muina aikoina vastuu on vanhemmilla, jolloin myös korvausvelvollisia mahdollisesta vahingosta tanssitiloissamme. Loisteen opettajat eivät ole velvollisia keräämään tanssitiloihin jääneitä löytötavaroita talteen. Kaikkien tanssioppilaiden tulee pitää huoli omista tavaroistaan ja kunnioittaa muita yhteisissä tiloissa siisteydessä. Harrastetunneillamme tehdään huolelliset alkulämmittelyt, joten hyvä saapumisaika on aikaisintaan vain 5min ennen oman tunnin alkua, jotta ehtii käydä vessassa yms. Huomaathan, että myöhästymiset eivät ole toivottavia, tärkeiden alkutoimien vuoksi. ESI- ja EDU-ryhmäläisille hyvä saapumisaika on 15min ennen oman tunnin alkua, jonka aikana tanssioppilaiden tulee muistella ja lämmitellä itsenäisesti tuntia varten.  


Tapaturmavakuutus

Tanssioppilaita ei ole tapaturmavakuutettu Tanssipiste Loisteen puolesta. Tanssipiste Loiste suosittelee jokaisen tanssioppilaan hankkimaan oman tapaturmavakuutuksen.