Ladataan sivua

-Tanssin taikaa -näytöksien KENRAALIHARJOITUKSET ma 25.11. Tillinmäen Loiste -salissa klo 17-20!

Tanssin taikaa -näytöksien kenraalit järjestetään maanantaina 25.11. klo 17-20 Tillinmäen Loiste -salissa (Tillinmäentie 1 c, 1.kerros) seuraavasti:

Klo 17-17.45 (Paikalla tulisi olla viimeistään klo 16.55)
1. näytöksessä esiintyvien tanssijoiden kenraalit (Huom. EI EDUT!).

Klo 18-18.45 (Paikalla tulisi olla viimeistään klo 17.55)
2. näytöksessä esiintyvien tanssijoiden kenraalit (Huom. EI EDUT!).
Lumo -salista on samaan aikaan sekä poistumassa tanssijoita, että tulossa 2. näytöksen kenraaliin tanssijoita. SAAPUVAT tanssijat ulkovaatteiden riisumisen jälkeen peilien eteen istumaan ja odottamaan omaa tanssiopea.

Klo 19-19.45
3. näytöksessä esiintyvien tanssijoiden kenraalit (Huom. EI EDUT!).
Lumo -salista on samaan aikaan sekä poistumassa tanssijoita, että tulossa 3. näytöksen kenraaliin tanssijoita. SAAPUVAT tanssijat ulkovaatteiden riisumisen jälkeen peilien eteen istumaan ja odottamaan omaa tanssiopea.

HUOM
Edu-ryhmien tanssitunteja ei pidet maanantaina 25.11. Edu-tanssijoiden kenraaliharjoitukset pidetään tiistaina 26.11. klo 15-16 Louhisalissa. Ilmoitathan mahdollisimman pian mikäli tanssija ei pysty osallistumaan kenraaliharjoituksiin.

KETKÄ OSALLISTUVAT KENRAALIHARJOITUKSIIN?
Kaikki tanssijat, jotka osallistuvat näytöksiin (Huom! ilmoitathan pikimmiten oman tanssijasi tanssiopelle, mikäli juuri teidän tanssija on estynyt osallistumaan näytöksiin). Oletuksena on, että kaikki tanssijat osallistuvat Tanssipsite Loisteen Tanssin taikaa -näytöksiin.

MITEN KENRAALIHARJOITUKSIIN PUKEUDUTAAN JA MITÄ PITÄÄ OLLA MUKANA?
Kenraaliharjoituksiin tulisi laittaa (mikäli vain aikataulullisesti mahdollista) ohjeiden mukaiset ehostukset sekä pukuohjeiden mukaiset vaatteet päälle. Oma juomapullo voi olla mukana, mutta kaikki muu oma tärkeä tavara tulisi jättää kotiin.
Mikäli pukuohjeissa on lukenut, että teeman mukaiset asut tulevat Loisteelta, saavat tanssijat asut käyttöönsä tanssiopeilta sekä kenraalin ajaksi Loisteella, että näytöksien ajaksi Louhisalissa.

MITEN KENRAALIHARJOITUKSISSA TULISI TOIMIA?
Suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle. Noin 5-10min ennen kenraalin alkua.
Ulkokengät jätetään aulatilan kenkähyllyille ja ulkovaatteet voi tulla riisumaan Lumo -salin puolelle ja samalla jättää Lumo -salin lattialle (aulantilan vieressä, heti vasemmalla olevat kaksi ovea vievät Lumo -saliin).
Tanssiopet hakevat tanssijat Lumo -salista kenraaliharjoituksiin Loiste -salin puolelle.
Tanssijoita voi olla vastassa Lumo -salissa kenraalin päätyttyä. Tanssiopet tuovat tanssijat kenraaliharjoituksista takaisin Lumo -saliin.

VOIKO KENRAALIHARJOITUKSIA JÄÄDÄ KATSOMAAN?
Valitettavasti kenraaliharjoitukset eivät ole yleisölle. Heti seuraavana päivänä odotus palkitaan Louhisalin näyttämöllä :)

Toivomme, että suurinosa esiintyjistä pääsisi maanantain kenraaliharjoituksiin Loisteelle :)

Terkuin,
Tanssipiste Loisteen tanssiopet